Nyt fra Vejby i politiets døgnrapport

Profilbillede

Vejby er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Forsøg på tyveri fra personbil, Hillerød

Mellem tirsdag klokken 19.00 og onsdag klokken 07.30 blev to ruder i en Skoda personbil knust, mens den holdt parkeret på Overdrevsvejen. Det var ikke umiddelbart lykkedes den ukendte gerningsperson at stjæle noget fra køretøjet.

Aggressiv bilist kastede gentand mod bil, Kgs. Lyngby

En 27-årig mandlig bilist fra København anmeldte klokken 07.36, at han omkring fem minutter tidligere havde befundet sig på Lyngby Omfartsvej i nordgående retning, da en bagvedkørende bilist blinkede og dyttede af ham. Han trak ind til siden, hvorefter bilisten passerede ham og samtidig kastede en genstand, som ramte den 27-åriges bil på siden med en bule til følge. Føreren af den anden bil kørte derefter ind foran den 27-årige og bremsede hårdt op. De to bilister var efterfølgende begge standset, hvor bilisten af den anden bil var steget ud og havde slået på den 27-årige bilrude og kaldt ham øgenavne. Derefter var bilisten kørt fra stedet.

Den ukendte bilist beskrives som: mand, dansk af udseende, 40-50 år, ca. 185 cm, almindelig af bygning, lys i huden og med kort gråt og tyndt hår. Medbragte sort jakke. Talte dansk.

Paller med æg ødelagt, Helsinge

Mellem tirsdag klokken 16.30 og onsdag klokken 07.45 ødelagde en ukendt gerningsperson tre paller, hvorpå et ukendt antal æg var opbevaret. Pallerne stod på en hønsefarm på Kildevej. 

Færdselsuheld, Kgs. Lyngby

På Lundtoftevej ved Nøjsomhedsvej skete der klokken 07.47 et færdselsuheld mellem en 25-årig kvindelig bilist fra Kgs. Lyngby og en cyklist.

Cyklisten blev efterfølgende kørt med ambulance til behandling på hospitalet.

Det kan ikke afvises, at der kan ske sigtelse i sagen.

Tyveri fra varebil, Hillerød

Mellem tirsdag klokken 16.00 og onsdag klokken 08.30 blev der stjålet elektrisk værktøj fra en varebil, som holdt parkeret på Gadevangsvej. Indstigningen var sket ved, at der blev boret hul i låsen på køretøjets dør. Tyveriet blev anmeldt klokken 09.54.

Træpiller stjålet, Jægerspris

Fra en carport på Saturnvej er der mellem tirsdag aften og onsdag klokken 08.00 stjålet en palle med træpiller. Tyveriet blev anmeldt onsdag formiddag klokken 10.35.

Indbrud, Gentofte

En borger anmeldte klokken 10.57, at han netop havde overrasket en indbrudstyv i sin bolig på Paul-Petersensvej. Tyven var ved synet af beboeren flygtet ud gennem hoveddøren, som var blevet brudt op. Patruljer kørte til stedet for at lede efter gerningspersonen, men det var ikke muligt at finde ham i området.

Gerningspersonen beskrives som: mand, spinkel af bygning, dansk af udseende og med skægstubbe. Iført beige kasket og jakke, som muligvis også var beige.

Det kunne efterfølgende konstateres, at en nærliggende bolig også havde været udsat for indbrud i samme tidsrum, og det formodes, at der er tale om samme gerningsperson til de to forhold.

Tyveri fra personbil, Tisvildeleje

Mellem tirsdag klokken 20.30 og onsdag klokken 11.00 blev stjålet kreditkort, kontanter og solbriller fra en personbil, som holdt parkeret på Hotelbakken. Indstigningsstedet er på tidspunktet for døgnrapportens udgivelse ukendt.

Narkokørsel, Helsinge

En patrulje standsede klokken 11.35 en 28-årig udenlandsk mand på Frederiksborgvej, hvor han førte et arbejdskøretøj, da han benyttede en håndholdt mobiltelefon under kørslen. Et narkometer viste, at den 28-årige mand formentlig også havde ført køretøjet under påvirkning af euforiserende stoffer, og han blev derfor sigtet for begge forhold.

Der venter nu svar på en blodprøve, som skal fastslå de præcise omstændigheder omkring mandens eventuelle narkopåvirkning.

Mistænkeligt forhold, Hellerup

En borger anmeldte klokken 11.45, at to mænd kort forinden havde befundet sig nær cyklerne parkeret ved Kildegård Privatskole. Da de opdagede, at borgeren iagttog dem, var de gået fa stedet og hen mod en ældre grå bil. Grundet mændenes adfærd mistænkte borgeren, at de kunne være på stedet med hensigten om at stjæle en eller flere cykler, og hun kontaktede derfor politiet. En patrulje kørte til stedet for at undersøge forholdet nærmere, men det var ikke muligt at udfinde de to mænd i området.

De beskrives som:
A: mand. Iført sort jakke. Yderligere kendetegn: tatovering på halsen. 
B: mand. Iført: sort jakke.

Færdselsuheld, Værløse

En 25-årig mandlig bilist fra Helsinge kørte klokken 13.05 i sydlig retning ad Hillerødmotorvejen, da han i forbindelse med en overhaling foretog et skarpt sving, hvilket resulterede i, at han kørte i rabatten, og bilen rullede rundt. Politi og brandvæsen kørte til stedet, hvor der blev ryddet op efter uheldet, så den øvrige trafik kunne passere. 

Der skete ikke umiddelbart større personskade i forbindelse med uheldet, men den 25-årige bilist blev for en sikkerheds skyld kørt med ambulance til tjek på hospitalet.

Butikstyveri, Kgs. Lyngby

Personalet i Magasin anmeldte klokken 13.44, at de tilbageholdt to udenlandske mænd, som havde parfumer fra stormagasinet. En patrulje kørte til stedet, hvor de traf de to mænd, en 24-årig og en 30-årig, og de blev begge anholdt og sigtet for butikstyveri. 

Tyveri, Hillerød

En borger anmeldte klokken 14.11, at nogle mænd stod ved en tunnel på Slangerupgade og læssede sorte sække i en varebil, mens en tredje mand observerede området omkring. Grundet mændenes adfærd mistænkte borgeren, at de var i gang med at begå tyveri. Patruljer kørte til stedet, hvor de fandt og anholdt fire mænd i alderen 19-59 år. De blev alle sigtet for tyveri.

Hærværk mod bil, Ølsted

Mellem søndag eftermiddag og onsdag klokken 13.40 har en bil, som holdt i Kildemoseparken været udsat for hærværk, idet den har fået ødelagt tre dæk. Hærværket blev anmeldt klokken 15.03.

Havde hash i bil, Farum

En 30-årig mand fra Slangerup blev onsdag klokken 16.50 sigtet for at være i besiddelse af en mindre mængde hash. Manden blev standset i sin bil på Paltholmvej.

Sigtet for salg af hash, Farum

I en målrettet aktion mod salg af narko på gadeplan blev en 20-årig mand uden fast adresse sigtet for salg af hash. Manden blev fundet i besiddelse af et kontaktbeløb, som formodes at stamme fra hashsalg samt en mulig salgstelefon.

Var i besiddelse af hash, Helsinge

En 20-årig mand fra Helsinge blev onsdag eftermiddag sigtet for at være i besiddelse af hash til brug for videresalg. Manden blev truffet i Skolegade klokken 17.50. Godt en time senere blev en 19-årig mand fra Korsør sigtet for at være i besiddelse af hash til eget forbrug. Han blev også truffet i Skolegade.

Ung kvinde udsat for vold, Hillerød

Onsdag eftermiddag omkring klokken 16 blev en 13-årig kvinde udsat for vold uden for Hillerød Bibliotek. Her havde hun givet en ung mand svar på tiltale, da han havde sagt nogle grimme ting til hende, hvilket fik den unge mand til at sætte ild til hendes hår og spytte på hende. Den unge kvindes veninde fik hurtigt slukket ilden. På baggrund af oplysninger i sagen har Nordsjællands Politi en formodning om, hvem gerningsmanden er.

Kørte bil i frakendelsestiden, Hillerød

En 33-årig mand fra Hillerød blev onsdag aften klokken 21.05 standset, da han kom kørende ad Københavnsvej. Her blev han sigtet for at køre bil, selvom han var frakendt sit kørekort.

Ild i bil, Helsingør

Onsdag aften klokken 23.00 kom en anmeldelse om, at der var ild i en bil, som stod på Fredericiavej. Området blev efterfølgende undersøgt for tekniske spor til brug for den videre efterforskning af sagen.

Sigtet for narkokørsel, Vejby

En 19-årig mand fra København blev natten til torsdag klokken 01.57 standset, da han kom kørende ad Kildevej. Her blev han sigtet for at køre bil, selvom han var påvirket af euforiserende stoffer.
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi
Mød redaktionen
Profilbillede
Linnéa Funk lf@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Mattias Sundroos ms@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Martin Johannes Madsen mjm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Emilie Bjergegaard eb@vores-mediehus.dk