Nyt fra Vejby i politiets døgnrapport

Profilbillede

Vejby er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Bilist og cyklist stødte sammen, Kgs. Lyngby

En 50-årig kvindelig bilist fra Gilleleje kørte klokken 08.59 i sydlig retning ad Lundtoftegårdsvej, hvor hun foretog et venstresving ved Rævehøjvej og i den forbindelse påkørte en 33-årig mandlig cyklist fra Kgs. Lyngby. En patrulje kørte til stedet, og bilisten blev her sigtet for ikke at have overhold sin vigepligt. Der skete ikke umiddelbart større personskade i forbindelse med uheldet, men cyklisten blev for en sikkerheds skyld kørt med ambulance til tjek på hospitalet.

 

Solofærdselsuheld, Værløse

En kvindelig bilist fra Falster kørte klokken 09.27 i nordlig retning ad Hillerødmotorvejen, hvor hun foretog en overhaling, hvorved en skurvogn, som kvinden transporterede, blev bragt i slinger og væltede. Grundet skurvognens placering, måtte vejen i en periode afspærres, mens der blev ryddet op efter uheldet. Der skete ikke umiddelbart nogen personskade i forbindelse med uheldet.

 

Målrettet indsats mod narkosalg på gadeplan, Frederikssund

Nordsjællands Politi var som led i en målrettet indsats mod narkosalg på gadeplan onsdag formiddag til stede omkring Heimdalsvej. Her deltog narkohundene Vaks og Pelle, og med deres hjælp blev der fundet mindre mængder hash gemt i området, som efterfølgende blev taget med til politistationen med henblik på destruktion. 

 

Brand under tagkonstruktion, Birkerød

Klokken 10.58 indløb der anmeldelse om, at der var opstået brand under en tagkonstruktion på en bygning på Bistrupvej. Politi og brandvæsen kørte til stedet, hvor ilden hurtigt blev slukket. Ilden opstod formentlig i forbindelse med noget bygningsarbejde på stedet.

 

Kørsel i påvirket tilstand, Ølsted

En 28-årig kvindelig bilist fra Frederiksværk blev klokken 11.20 standset af en patrulje på Frederikssundsvej. Her viste et narkometer, at hun formentlig havde kørt bil under påvirkning af euforiserende stoffer, og hun blev derfor anholdt og sigtet for narkokørsel. Hun blev derudover også sigtet for besiddelse af en mindre mængde hash og for at køre bil, selv om hendes førerret var administrativt inddraget. Der ventes nu svar på en blodprøve, som skal fastslå de præcise omstændigheder omkring kvindens eventuelle narkopåvirkning.

 

Tyveri af pung, Ålsgårde

En 67-årig kvinde fra Helsingør anmeldte klokken 13.14, at hun tidligere på dagen havde fået stjålet isn pung. Kvinden havde været i Ålsgårdecentret omkring klokken 12.15, og da hun skulle betale for sine varer, opdagede hun, at hendes pung var blevet stjålet. Hun havde mistanke til en mand, som flere gange havde stået tæt op af hende under indkøbsturen. Han beskrives som: ca. 185 cm, mørkhåret. I selskab med en lyshåret kvinde. 

 

Tyveri af pung, Humlebæk

En ældre kvinde fra Humlebæk anmeldte klokken 13.24, at hun tidligere på dagen havde fået stjålet sin pung. Hun havde omkring klokken 11 været i Netto på Torpenvej for at handle, og her havde en mand henvendt sig til hende for at spørge til en pakke kød, han fremviste. Da manden var forsvundet, opdagede kvinden, at hendes pung, som havde ligget i hendes rollator, var blevet stjålet. Hun mistænkte derfor, at manden havde henvendt sig til hende for at aflede hendes opmærksomhed, mens pungen blev stjålet. Manden beskrives som: 180-190 cm., 30-40 år og med mørkt hår. Iført sort tøj.

 

Uoverensstemmelse om kørsel førte til vold, Tisvildeleje

Klokken 13.51 indløb der anmeldelse om, at der kort forinden var opstået en trafikal uoverensstemmelse mellem to mænd vedrørende hastighed på Toftevej. Uoverensstemmelsen førte ifølge anmeldelsen til, at den ene mand, en 74-årig fra Vejby, tildelte den anden mand, en 59-årig fra Tisvildeleje, to skaller og spark. En patrulje kørte til stedet, hvor den 74-årige blev anholdt og sigtet for vold. Han blev herefter taget med på politistationen, hvorfra han blev løsladt efter endt afhøring.

 

Færdselsuheld, Hørsholm

Klokken 15.06 skete der et færdselsuheld, da en 20-årig mandlig bilist fra Hørsholm overtrådte sin vigepligt i krydset ved Alsvej og Bolbrovej, hvorved der skete sammenstød med en 37-årig kvindelig bilist fra Hørsholm. En patrulje kørte til stedet, hvor de sigtede den 20-årige mand for overtrædelse af færdselsloven. Der skete ikke umiddelbart nogen personskade i forbindelse med uheldet. 

 

Færdselsuheld, Hørsholm

En 44-årig kvindelig bilist fra Hørsholm bakkede klokken 15.27 på en parkeringsplads på Selmersvej, hvorved hun påkørte en 86-årig kvindelig fodgænger fra Hørsholm. Der skete ikke umiddelbart større personskade, men den 86-årige kvinde blev for en sikkerheds skyld kørt til kontrol på hospitalet. Bilisten blev efterfølgende sigtet for overtrædelse af færdselsloven. 

 

Kørte uden kørekort, Jægerspris

Onsdag eftermiddag blev en 57-åirg mand fra Frederikssund standset, da han kom kørende på Kulhusvej. Her viste det sig, at han havde sat sig bag rattet, selvom han var frakendt sin førerret, hvilket han blev sigtet for.

 

Linolieklude selvantændte, Frederikssund

Nogle linolieklude, som selvantændte i en pejs, var onsdag aften klokken 18.27 årsag til, at der kom en anmeldelse om brand på Sundbylillevej. Der skete ingen skade på hverken bygning eller personer.

 

Spritbilist uden kørekort, Frederikssund

En 47-årig udenlandsk mand blev onsdag klokken 19.53 standset, da han kom kørende ad J.F. Willumsens Vej. Her viste det sig, at manden ikke havde noget kørekort, til gengæld havde han en promille, som var højere end den tilladte. Han blev sigtet for kørsel uden førerret og for spirituskørsel.

 

Blev bedt om at tale ordentligt, Stenløse

En 13-årig ung mand blev onsdag aften bedt om at tale ordentligt, efter han havde været aggressiv og var kommet med ukvemsord mod en politipatrulje i Egedalscentret. Den 13-årige blev efterfølgende afleveret til sin mor, som blev orienteret om den 13-åriges opførsel, ligesom de sociale myndigheder bliver orienteret.

 

Sigtet for narkokørsel, Hillerød

Onsdag aften klokken 21.16 blev en 33-årig mand fra Hillerød bragt til standsning på Fredensborgvej. Her blev det konstateret, at han var påvirket af kokain og han blev derfor sigtet for narkokørsel og taget med på politigården for yderligere afhøring og blodprøvetagning.

 

Sigtet for besiddelse af hash, Frederikssund

En 20-årig mand fra Frederikssund blev onsdag aften sigtet for at være i besiddelse af hash, da en patrulje traf ham på en p-plads på Odinsvej. Her fandt patruljen en moderat mængde hash i mandens køretøj. Også en 17-årig ung kvinde fra Frederikssund blev sigtet for besiddelse af hash. Hun blev truffet på Østergade klokken 22.25.

 

Beruset mand blev kørt hjem, Hillerød

En borger blev så bekymret for en beruset mand, som klokken lidt over midnat lå på en af perronerne på Hillerød Station, at politiet blev kontaktet. En patrulje kørte til stedet og traf borgeren samt den temmelig berusede mand, en 22-årig fra Fredensborg. Det blev skønnet, at den 22-årige trængte til at komme hjem, og det lykkedes patruljen at få kontakt til en pårørende til den 22-årige, som kom og hentede ham.

 

Sigtet for narkokørsel, Hellerup

Klokken 01.20 blev en 20-årig mand truffet i sin bil på Gersonsvej. Manden blev sigtet for narkokørsel idet der var en kraftig lugt af hash i bilens kabine. Han blev taget med på hospitalet, hvor der blev taget en blodprøve af ham. Den skal fastlægge om og i givet fald i hvilken grad, han var narkopåvirket. 
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi
Mød redaktionen
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Mattias Sundroos ms@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Martin Johannes Madsen mjm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Emilie Bjergegaard eb@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Matilde Andersen ma@vores-mediehus.dk