Nyt fra Vejby i politiets døgnrapport

Profilbillede

Vejby er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Forlygter stjålet, Hørsholm

Fra en Porsche, der holdt i Bakkehusene, er der mellem mandag aften klokken 22.00 og tirsdag morgen klokken 07.20 stjålet to forlygter.

 

Sigtet for narkokørsel, Frederikssund

Tirsdag formiddag klokken 10.39 blev en 34-årig mand fra Frederiksberg sigtet for narkokørsel. Manden blev standset, da han kom kørende ad Frederikssundvej.

 

Ild i emhætte, Liseleje

Klokken 10.44 kom en anmeldelse om, at der var ild i en emhætte i en bolig på Nyvej. Politi og brandvæsen kørte til stedet, hvor det blev konstateret, at branden var opstået som følge af brug af en frituregryde. En person blev kørt til behandling for mindre brandskader.

 

Rygsæk stjålet fra bil, Vejby

En rygsæk med diverse kunde- og betalingskort samt nogle notesbøger er mellem klokken 13.00 og 13.10 blevet stjålet fra en bil, som holdt på Rågeleje Strandvej. Tyven har knust en siderude for at skaffe sig adgang til bilen.

 

Sigtet for besiddelse af hash, Hillerød

En 25-årig mand med ukendt adresse blev klokken 14.41 sigtet for at være i besiddelse af en mindre mængde hash. Manden blev truffet i Slotsgade.

 

Bil udsat for hærværk, Gilleleje

En Audi, som stod på Gilleleje Strandvej mellem mandag midnat og tirsdag klokken 15.10, er blevet udsat for hærværk. En bilrude er smadret, sidespejlet revet af og et par af dækkene er blevet punkteret.

 

Sigtet for besiddelse af hash, Farum

Tirsdag eftermiddag omkring klokken 16.15 blev en 45-årig mand truffet ved Bybækterrasserne. Her viste det sig, at han var i besiddelse af en moderat mængde hash, hvilket han blev sigtet for. 

 

Sigtet for butikstyveri, Hillerød

En 15-årig ung kvinde blev omkring klokken 16.30 sigtet for butikstyveri, i det hun sammen med en 14-årig pige havde stjålet make-up i Bilka. Forældrene til de to samt de sociale myndigheder er underrettet om sagen.

Tog et alvorsord med unge, Græsted

En patrulje kørte kort før klokken 17 til området ved Gribskovhallen og Græsted Skole efter en anmeldelse om, at nogle unge kørte knallertræs og lavede hærværk på stedet. Ved ankomsten var det dog ikke muligt at konstatere, hvorvidt de unge havde lavet hærværk, så patruljen tog i stedet en forebyggende samtale med de unge om, hvordan man opfører sig i det offentlige rum.

 

Sigtet for narkokørsel, Snekkersten

Klokken 21.01 blev en 18-årig mand fra Fredensborg standset, da han kom kørende ad Kongevejen. Her viste en narkometertest, at manden var påvirket af kokain, og han blev derfor sigtet for narkokørsel og taget med på hospitalet, hvor der blev udtaget en blodprøve fra ham. Den skal nu analyseres for at fastlægge den 18-åriges nøjagtige påvirkningsgrad til brug for den videre behandling af sagen.

 

Bus trillede ud på togskinner, Frederiksværk

Togtrafikken ved Frederiksværk Station blev omkring klokken 04.20 indstillet, da en bus var trillet ud på togskinnerne. Bussens bremser havde af uvisse årsager sluppet taget og bussen var herefter trillet ud på skinnerne. Ingen personer kom til skade og bussen blev efter godt 20 minutter kørt væk fra skinnerne.

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi
Mød redaktionen
Profilbillede
Mattias Sundroos ms@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Martin Johannes Madsen mjm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Emilie Bjergegaard eb@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Schrøder Rasmussen ssr@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Markus Ingemann mi@vores-mediehus.dk