Nyt fra Vejby i politiets døgnrapport

Profilbillede

Vejby er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Tyv opgav sit forehavende, Kgs. Lyngby

En mand opgav klokken 01.00 natten til mandag sit forehavende med at stjæle en el-cykel på Toftebæksvej, da han blev opdaget af en borger. Manden flygtede fra stedet i en Ford Mondeo med påmonteret cykelholder og beskrives som dansk af udseende, 28-35 år, 190 cm høj, muskuløs og med kort skæg. Tyveriforsøget blev anmeldt mandag morgen klokken 08.53.

 

Gasflasker stjålet, Vejby

Flere gasflasker er søndag aften omkring klokken 23.30 blevet stjålet fra Min Købmand på Tuehusvej.

 

Oliventræer stjålet, Klampenborg

Fire store oliventræer er mellem lørdag aften og mandag morgen klokken 08 blevet stjålet fra Bellevue. Tyveriet blev anmeldt mandag formiddag klokken 09.37.

 

Kørte uden kørekort, Hørsholm

En 30-årig mand fra København blev mandag formiddag klokken 10.06 standset, da han kom kørende ad Helsingørmotorvejen. Her blev han sigtet for kørsel uden førerret.

 

El-værktøj stjålet fra varebil, Virum

Fra en varebil, som stod på Askimvej, er der mellem søndag aften klokken 21.00 og lørdag formiddag klokken 09 stjålet diverse el-værktøj. Tyveriet blev anmeldt mandag formiddag klokken 11, det fremgår ikke af anmeldelsen, hvordan tyven har skaffet sig adgang til bilen.

 

Harmonikasammenstød på motorvej, Gentofte

Flere biler var mandag klokken 1233 involveret i et harmonikasammenstød i nordgående retning på Helsingørmotorvejen. To personer blev efterfølgende kørt til nærmere undersøgelse på skadestuen.

 

Sigtet for narkokørsel, Hillerød

Mandag eftermiddag klokken 17.10 blev en 18-årig mand fra Hillerød standset, da han kom kørende ad Roskildevej. Her viste en narkometertest, at han var påvirket af cannabis. Manden blev derfor sigtet for narkokørsel.

 

Brandstiftelse, Helsingør

Tirsdag eftermiddag gik brandalarmen på Helsingør Rådhus. Brandvæsenet og sidenhen Nordsjællands Politi blev kaldt til stedet, hvor det kunne konstateres, at der i rådhusets foyer havde stået en brændende sportstaske indeholdende flere flasker husholdningssprit.

En rådhusbetjent havde dog inden myndighedernes ankomst hurtigt fået flyttet tasken udenfor på nogle brosten, hvorefter han fik slukket ilden med en brandslukker.

Nordsjællands Politis indledende efterforskning indikerede, at tasken muligvis var blevet placeret på rådhuset af en mand og en kvinde, og i løbet af aftenen blev en 46-årig kvinde anholdt og sigtet efter straffelovens paragraf 180. Nordsjællands Politi har en formodning om, hvem manden er, og han opfordres til at melde sig selv til politiet.

Anklagemyndigheden ved Nordsjællands Politi er på tidspunktet for døgnrapportens udgivelse ved at vurdere, hvorvidt den 46-årige kvinde skal fremstilles i grundlovsforhør. 

 

Færdselsuheld, Kgs. Lyngby

Klokken 18.30 blev en jernbanebom på Nymøllevej påkørt af en bil, da ejeren, en 33-årig mandlig bilist fra Kgs. Lyngby, havde glemt at trække håndbremsen. Det førte til betydelig materiel skade på bommen. Den 33-årige blev efterfølgende sigtet for overtrædelse af færdselsloven.

 

Kørsel uden førerret, Skibby

En 22-årig mandlig bilist fra Jægerspris blev klokken 18.59 standset af en patrulje på Svanholm Alle. Her blev han sigtet for at køre bil, selv om han ikke havde erhvervet sig et gyldigt kørekort.

 

Besiddelse af stoffer, Slangerup

En borger fandt klokken 19.00 nogle biler på Strandstræde mistænkelige, hvorfor en patrulje kørte til stedet for at undersøge forholdet nærmere. Der blev ikke fundet noget eller nogen, som kunne relateres til anmeldelsen, men under patruljens tilstedeværelse blev tre unge mænd truffet. Den ene, en 21-årig fra Slangerup, blev fundet i besiddelse af en mindre mængde hash, og han blev derfor sigtet for overtrædelse af lovgivningen om euforiserende stoffer.

 

Narkokørsel, Allerød

På Frederiksborgvej blev en 23-årig mandlig bilist fra Stenløse standset af en patrulje klokken 19.57. her viste et narkometer, at han formentlig havde kørt bil under påvirkning af euforiserende stoffer, og han blev derfor anholdt og sigtet for narkokørsel. Han blev derudover også sigtet for at køre bil, selv om han ikke havde erhvervet sig et gyldigt kørekort.

 

Uro og uorden, Værløse

Klokken 21.33 blev det anmeldt, at to unge drenge befandt sig på taget af en skole på Skandrups Alle, hvor de kastede med genstande, der var ild i. En patrulje kørte til stedet, hvor det kunne konstateres, at der lå nogle flasker, som havde været antændt, muligvis med brandbar væske. Ilden var gået ud igen uden at have spredt sig. Patruljen runderede efter de to drenge, men det var ikke muligt at finde dem i området.

 

Hjælp til konstatering af id førte til sigtelse for besiddelse af joint, Hillerød

Togpersonalet i et S-tog ved Hillerød Station anmodede klokken 00.10 om hjælp til konstatering af id på en passager, som ikke ville fremvise en gyldig billet. En patrulje kørte til stationen, hvor de traf passageren, som viste sig at være en 25-årig udenlandsk mand. Han blev ved visitation fundet i besiddelse af en joint, og han blev derfor sigtet for overtrædelse af lovgivningen om euforiserende stoffer.

 

Kørsel uden førerret, Slangerup

En 28-årig kvindelig bilist fra Frederikssund blev klokken 00.30 standset af en patrulje på Hørup Skovvej. Her blev hun bedt om at fremvise et gyldigt kørekort, hvilket hun dog ikke kunne efterkomme, da hun havde fået sin førerret administrativt inddraget. Hun blev derfor sigtet for at køre bil på trods af dette.

 

Tyveri fra personbil, Charlottenlund

Klokken 02.59 blev det anmeldt, at en BMW-personbil, som holdt parkeret på Tonysvej, fremstod med knust rude og stjålet instrumentpanel. Patruljer kørte til stedet for at lede efter gerningspersonen, og der blev med hund gået spor i området, men det var ikke muligt at finde nogen, som kunne sættes i relation til tyveriet.

 

Mand forsøgte at stjæle forlygter fra personbil, Gentofte

En borger anmeldte klokken 03.22, at han netop havde opdaget en mand i færd med at stjæle forlygterne fra borgerens Porsche personbil, som stod parkeret på Fasanhaven. Patruljer kørte til stedet, men en alarm havde afbrudt gerningspersonens tyveriforsøg, og han var derfor forsvundet ved patruljernes ankomst. Der blev med hund gået spor i området, som viste, at gerningspersonen formentlig var flygtet via Enemarksvej og videre i retning mod Prins Valdemars Vej, men det var ikke muligt at finde han. Gerningspersonen beskrives som: mand, almindelig af bygning. Iført sort North Face-jakke, cowboybukser og sorte Nike-sko med hvid stribe. 
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi
Mød redaktionen
Profilbillede
Mattias Sundroos ms@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Martin Johannes Madsen mjm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Emilie Bjergegaard eb@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Schrøder Rasmussen ssr@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Emil Vincent Jensen evj@vores-mediehus.dk