Nyt fra Vejby i politiets døgnrapport

Profilbillede

Vejby er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Flere færdselsuheld i snevejret, Nordsjælland

Tirsdag morgen skete flere færdselsuheld på grund af snevejret og det glatte føre. Uheldene medførte heldigvis ingen alvorlig personskade.

Bil udsat for hærværk, Helsingør

En Skoda Citigo, som stod i Folehaven, har mellem mandag eftermiddag og tirsdag morgen været udsat for hærværk. Bilens bagrude er blevet knust og der er lavet flere lange ridser i lakken. Hærværket blev anmeldt klokken 08.05.

Cykel ødelagt, Humlebæk

En cykel, som stod på Teglgårdsvej, er mellem mandag eftermiddag og tirsdag morgen blev udsat for hærværk. Cyklen er blevet sparket eller slået skæv, lygterne knust og sadlen revet op. Hærværket blev anmeldt klokken 09.28.

Mand bortvist fra station, Hellerup

Tirsdag formiddag klokken 10.17 kom en anmeldelse om, at en beruset mand råbte og slog ud efter folk ved 7-Eleven på Hellerup Station. En patrulje kørte til stedet og bortviste manden.

Fælge stjålet, Slangerup

Mellem mandag aften og tirsdag formiddag klokken 10.00 er der stjålet nogle fælge i Kongensgade. Tyveriet blev anmeldt klokken 11.05.

Kørte uden førerret, Hellerup

Tirsdag klokken 12.20 blev en 38-årig mand fra Hillerød standset, da han kom kørende ad Strandvejen. Da han tidligere var frakendt sit kørekort, blev han sigtet for kørsel i frakendelsestiden.

Snusede sig frem til hash, Farum

To af Nordsjællands Politis narkohunde snusede sig ved en målrettet indsats mod narkosalg på gadeplan tirsdag omkring middagstid frem til en moderat mængde hash, som var gemt flere forskellige steder i en p-kælder ved Birkhøjterrasserne. 

Forsøgte at bryde ind, Charlottenlund

En tyv forsøgte tirsdag omkring klokken 13 at bryde ind i en lejlighed på Ordrup Jagtvej. Da han opdagede, at beboeren var hjemme, opgav han dog sit forehavende. Han beskrives som en dansk udseende mand, 35-45 år, almindelig af bygning, iført sort hue og tøj, der muligvis var mørkt.

Mand sigtet for vold, Stenløse

En uenighed mellem to bilister tirsdag eftermiddag klokken 15.45 førte til, at en 62-årig mand fra Måløv blev sigtet for vold. Ifølge anmeldelsen havde den 62-årige slået den anden bilist, en 57-årig mand fra Albertslund, i ansigtet og presset sin arm mod den 57-åriges hals.

Røveri, Gilleleje

Klokken 16.36 blev det anmeldt, at to personer omkring en time tidligere havde begået røveri mod en 30-årig mand på hans bopæl på Bonderupvejen. De to personer var trængt ind og havde med vold frarøvet ham flere genstande. På baggrund af oplysninger i sagen blev de to personer, en 29-årig mand fra Helsinge og en 26-årig mand fra Vejby, senere på dagen anholdt og sigtet for forholdet. 
De to mænd bliver onsdag klokken 13.00 ved Retten i Helsingør.

Butikstyveri, Kgs. Lyngby

Klokken 17.04 blev det anmeldt, at to unge drenge havde stjålet varer fra Normal i Lyngby Storcenter. En patrulje kørte til stedet, hvor de traf de to drenge, en 15-årig og en 16-årig fra Lyngby, og de blev begge sigtet for forholdet. Grundet deres unge alder blev der taget kontakt til de sociale myndigheder samt andre relevante voksne for at informere om episoden.

Narkokørsel, Gørløse

En patrulje standsede klokken 17.12 en 25-årig mandlig bilist fra Jægerspris på Granbakken. Her viste et narkometer, at han formentlig havde kørt bil under påvirkning af euforiserende stoffer, og han blev derfor anholdt og sigtet for narkokørsel. Han blev også sigtet for at køre bil, selv om han havde fået frakendt sin førerret. Der venter nu svar på en blodprøve, som skal fastslå de præcise omstændigheder omkring bilisten eventuelle narkopåvirkning.

Tricktyveri, Allerød

En medarbejder i Barnets Butik på Torvestrædet anmeldte klokken 18.47, at hun tidligere på dagen havde været udsat for tricktyveri i butikken. Mellem klokken 13 og 14 var en mand kommet ind i butikken og havde stillet flere spørgsmål om tøjstørrelser. Da manden efterfølgende var gået fra stedet, opdagede medarbejderen, at hendes telefon, som havde ligget på et bord nærved, var blevet stjålet. Manden beskrives som: mellemøstlig af udseende, 35-40 år, 165-170 cm, spinkel af bygning, mørk i huden og med kort sort hår og mørke skægstubbe. Talte engelsk.

I besiddelse af stoffer, Hillerød

Som led i en målrettet indsats mod narkosalg var Nordsjællands Politi tirsdag aften til stede i Hillerød. I den forbindelse traf en patrulje klokken 19.49 en 20-årig mand fra Hillerød ved Mathilde Parken, som ved visitation blev fundet i besiddelse af en mindre mængde hash. Han blev derfor sigtet for overtrædelse af lovgivningen om euforiserende stoffer.

Under indsatsen blev en 39-årig mandlig bilist fra Gilleleje standset på Hillerødmotorvejens forlængelse ved afkørslen mod Hillerød Øst. Han blev fundet i besiddelse af en mindre mængde hash, hvilket han blev sigtet for, og da han havde fået sin førerret administrativt inddraget, blev han også sigtet for kørsel uden førerret.

I besiddelse af stoffer, Frederiksværk

På Fjordgade standsede en patrulje klokken 19.58 en 48-årig mandlig bilist fra Frederiksværk. Han blev sigtet for at køre bil, selv om han havde fået frakendt førerretten, og for at være i besiddelse af en mindre mængde hash og amfetamin. En 31-årig kvinde fra Frederiksværk, som var passager, blev ved visitation fundet i besiddelse af en mindre mængde amfetamin, og hun blev derfor også sigtet for overtrædelse af lovgivningen om euforiserende stoffer.

Uro og uorden, Allerød

Klokken 20.20 blev det anmeldt, at der var opstået tumult mellem nogle mænd på Pillen på M.D. Madsensvej. En patrulje kørte til stedet, hvor de traf mændene, og en af dem, en 39-årig fra Hørsholm, blev i den forbindelse bortvist fra stedet. Der var ikke umiddelbart grundlag for at foretage nogen sigtelser.

Kørsel i frakendelsestiden, Helsingør

På Færgevej traf politiet klokken 21.05 en 32-årig mandlig bilist fra Helsingør. Han blev bedt om at fremvise et gyldigt kørekort, men dette kunne han ikke efterkomme, da han var frakendt førerretten. Han blev derfor sigtet for at køre bil på trods af dette.

Tyveri fra personbil, Hellerup

Mellem tirsdag klokken 18.15 og onsdag klokken 06.40 tiltvang en ukendt gerningsperson sig adgang til en personbil, som stod parkeret på Valbirkvej. Fra bilen blev der stjålet en airbag samt begge forlygter.
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi
Mød redaktionen
Profilbillede
Linnéa Funk lf@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Mattias Sundroos ms@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Martin Johannes Madsen mjm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Emilie Bjergegaard eb@vores-mediehus.dk