Nordsjællands Politi: Seneste nyt fra Vejby - mandag den 5. juli

Profilbillede
Michael Juul Sørensen

Vejby er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Færdselsindsats, Gilleleje

Klokken 09.00 var Nordsjællands Politi til stede på Kystvejen i forbindelse med en færdselsindsats mod kørsel i beruset tilstand. 25 førere blev standset og kontrolleret, og ingen af dem fik alkometeret til at slå ud.

Tyveri fra lomme, mellem Hellerup og Hillerød

Klokken 09.12 anmeldte en 25-årig mand fra Frederiksværk, at han imellem lørdag klokken 23.59 og søndag klokken 00.20 havde fået stjålet sin mobiltelefon samt diverse kort fra sin lomme, imens han havde kørt med S-toget fra Hellerup Station til Hillerød Station, hvor han på turen var faldet i søvn.

Overtrædelse af søloven, Helsingør

Klokken 11.59 blev en 55-årig mand fra Helsingør sigtet for overtrædelse af søloven, idet han stod nær færgelejet og fiskede, hvilket betød, at han fiskede i forbudszonen.
Det samme blev en 41-årig mand fra Allerød sigtet for klokken 14.26.

 

Indbrud i værksted, Fredensborg

Klokken 13.57 blev det anmeldt, at der imellem fredag eftermiddag og søndag klokken 13.30 havde været indbrud i et værksted på Højvangen, hvor der var blevet stjålet adskillige minigravere.Minigraverne blev sporet som værende på vej mod den dansk/tyske grænse i Padborg, og her blev en lastbil indeholdende otte minigravere standset.To udenlandske mænd på henholdsvis 52 år og 46 år blev sigtet for tyveriet af Syd- og Sønderjyllands Politi, og de to skal formentlig fremstilles i grundlovsforhør i løbet af mandagen.

 

Færdselsuheld, Græsted

Klokken 15.55 blev det anmeldt, at der var sket et solofærdselsuheld, idet en motorcyklist var væltet på Bygaden. Politi og ambulance blev sendt til stedet, og sidstnævnte tilså ham, hvorefter han blev kørt på skadestuen til kontrol af sine skader. 
 

Uro og uorden, Kgs. Lyngby

Klokken 17.05 blev det anmeldt, at der var opstået tumult mellem tre personer på Lyngby Hovedgade, og en patrulje kørte derfor til stedet. De tre mænd var dog i mellemtiden forsvundet derfra, og det var heller ikke muligt at udfinde dem ved den efterfølgende rundering i området.

Spirituskørsel, Nærum

En 59-årig mandlig bilist fra Nærum blev af en patrulje anholdt og sigtet for spirituskørsel på Egehegnet klokken 18.23, idet han formentlig havde kørt bil med en promille over det tilladte. Patruljen kørte ham derefter til hospitalet, hvor en blodprøve blev udtaget med henblik på fastslå de præcise omstændigheder omkring mandens eventuelle spirituspåvirkning. 

Hærværk på biler, Frederikssund

Mellem lørdag klokken 16.00 og søndag klokken 19.30 blev to biler, som holdt parkeret på Ådalsvej udsat for hærværk. En ukendt gerningsperson havde beskadiget sidespejlene på begge biler, og bolte på bilernes forhjul var blevet løsnet. 

Spirituskørsel, Frederikssund

En 29-årig mandlig bilist fra Frederikssund blev klokken 21.45 standset af en patrulje på Askelundsvej. Her viste et alkometer, at han formentlig havde kørt bil med en promille over det tilladte, og han blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel. Han blev også sigtet for at køre bil, selv om han ike havde generhvervet sin førerret.

Den 29-årige fik efterfølgende udtaget en blodprøve med henblik på at fastslå de præcise omstændigheder omkring hans eventuelle spirituspåvirkning.

Mistænkeligt forhold, Hillerød

En borger anmeldte klokken 23.47, at fem-seks personer stod og rodede ved nogle parkerede cykler ved Hillerød Station. De bankede blandt andet på cykellåsene, og borgeren mistænkte derfor, at de muligvis havde til hensigt at stjæle cyklerne. En patrulje kørte til stationen for at undersøge forholdet nærmere, men personer var ved patruljens ankomst ikke længere på stedet.

De beskrives som: 15-17 år, mellemøstlige af udseende. En af dem var iført en orange jakke. 

Spirituskørsel, Helsingør

På Kongevejen standsede en patrulje klokken 01.40 en 19-årig mandlig bilist fra Snekkersten. Her blev han anholdt og sigtet for spirituskørsel, idet han formentlig havde kørt bil med en promille over det tilladte. Han blev derefter kørt til hospitalet, hvor en blodprøve blev udtaget med henblik på at fastslå de præcise omstændigheder omkring hans eventuelle spirituspåvirkning.

Uro og uorden, Gentofte

Det blev klokken 02.59 anmeldt, at der var opstået tumult mellem en gruppe mennesker på Smakkegårdsvej. Patruljer kørte til stedet for at undersøge forholdet nærmere, men ved deres ankomst havde gruppen forladt stedet, og det var ikke muligt at udfinde dem i området.

Spirituskørsel, Allerød

En patrulje standsede klokken 03.03 en 57-årig kvindelig bilist fra Frederikssund på Kirkeltevej. Her viste et alkometer, at hun formentlig havde kørt bil med en promille over det tilladte, og hun blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel. 

Der venter nu svar på en blodprøve, som skal fastslå de præcise omstændigheder omkring kvindens eventuelle spirituspåvirkning.

Færdselsuheld, Gilleleje

En 31-årig mandlig bilist fra Gilleleje kørte klokken 06.42 i nordgående retning ad Hybenvej, hvor han i krydset ved Smidstrup Strandvej ikke overholdt sin vigepligt og påkørte en 19-årig kvindelig bilist fra Vejby, som kom kørende i sydvestgående retning ad Smidstrup Strandvej. 

Der skete ved uheldet ikke umiddelbart nogen personskade.

Den 31-årige mand blev efterfølgende sigtet for overtrædelse af færdselsloven.

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi