Nordsjællands Politi: Seneste nyt fra Vejby - fredag den 19. februar

Kilde: Nordsjællands Politi
Profilbillede
Michael Juul Sørensen

Vejby er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Vold, Charlottenlund

Ifølge en anmeldelse, som indløb klokken 08.29, havde en medarbejder fra en pakkeomdelingsvirksomhed kort forinden haft en uoverensstemmelse med en mand på Hyldegårdsvej, hvilket havde resulteret i, at han var blevet skubbet ind i en bil og efterfølgende slået af manden. En patrulje kørte til stedet, hvor de traf de to mænd, og den ene, en 73-årig fra Charlottenlund, blev her sigtet for vold.

 

Rat stjålet fra personbil, Hellerup

Mellem onsdag klokken 17.00 og torsdag klokken 09.15 blev rattet fra en BMW, som holdt parkeret på Vespervej stjålet. Den ukendte gerningsperson skaffede sig adgang til bilen ved at knuse bagerste siderude i førersiden.

 

Vindue i virksomhed knust, Farum

Mellem onsdag klokken 16.30 og torsdag klokken 09.30 knuste ukendte gerningspersoner et vindue ind til en virksomhed på Rugmarken. Der foreligger på tidspunktet for døgnrapportens udgivelse ingen oplysninger om eventuelle stjålne genstande.

 

Tyveri fra personbil, Klampenborg

Mellem klokken 14.45 og 15.20 blev ruden i højre bagdør på en personbil, som holdt parkeret på Enghavevej, knust af en ukendt gerningsperson. Fra bilen blev der stjålet en taske, kalender og mobiltelefon samt en pung indeholdende diverse kort og kontanter.

 

Tyveri fra personbil, Værløse

Klokken 16.04 blev det anmeldt, at bagerste venstre siderude var blevet knust på en Mercedes, der holdt parkeret på Åsevej, hvorefter bilens rat inklusive airbag var blevet stjålet. Forholdet er sket imellem tirsdag klokken 16.00 og torsdag klokken 15.30.

 

Utryghedsskabende adfærd, Birkerød

Omkring klokken 17.30 var en patrulje forbi en cykelkælder på Hovedgaden nær Pengetorvet, da der var indløbet flere anmeldelser om, at nogle unge mennesker havde taget ophold i kælderen, hvor de skabte utryg stemning, ligesom nogle af dem muligvis røg hash i kælderen.

I cykelkælderen traf patruljen to unge mænd fra lokalområdet, som blev visiteret, og der blev ikke fundet noget af politimæssig interesse på dem.

 

Uro og uorden, Helsingør

Klokken 17.44 anmeldte en buschauffør, at en ung mand var kommet ind i chaufførens bus, hvorefter han havde opført sig uregerligt, hvilket havde fået chaufføren til at smide den unge mand ud af bussen og låse dørene.

En patrulje blev sendt til stedet, hvor forældrene til to drenge på henholdsvis 12 og 13 år blev kontaktet, fordi de to havde indledt slåskamp i bussen.

 

Færdselsuheld og spirituskørsel, Vedbæk

Klokken 17.45 blev det anmeldt, at der var sket et færdselsuheld på Gøngehusvej, hvor en bil havde påkørt et hegn Anmelderne mente, at føreren var påvirket, hvorfor de tilbageholdt ham og fratog ham nøglerne til bilen.

En patrulje blev sendt til stedet, hvor føreren, en 52-årig mand fra København, blev sigtet for spirituskørsel og taget med til udtagning af blodprøve, der skal fastslå den eventuelle grad af påvirkning.

 

Synlig tilstedeværelse, Kgs. Lyngby

I forbindelse med Nordsjællands Politis indsats mod utryghedsskabende adfærd nær Lyngby Station var Nordsjællands Politi forbi området klokken 19.30 og en times tid frem. Alt åndede fred og ro.

Nordsjællands Politi opfordrer borgere til at ringe 1-1-4, hvis de oplever utryghedsskabende adfærd nær Lyngby Station – og alle andre steder også.

 

Gadeuorden, Nærum

Klokken 21.53 blev det anmeldt, at en gruppe på 8-10 unge mennesker affyrede fyrværkeri og kastede med sten efter busser og biler på Skodsborgvej.

Politiet blev sendt til området, men det lykkedes ikke at udfinde de unge mennesker.

 

Anholdt for indbrud, Hornbæk

Klokken 04.58 indløb der anmeldelse om, at der kunne høres larm fra Havnekiosken på Havnevej, og at to personer derefter var blevet set løbe i retning mod parkeringspladsen. En patrulje kørte til området, men det var ikke umiddelbart muligt at udfinde de to personer, som formentlig havde forsøgt at begå indbrud i kiosken. 

Klokken 05.56 blev det anmeldt, at der var indbrud i øjeblikket i et fritidshus på Klitvej. Patruljer kørte dertil, hvor de kort efter fik kontakt til to unge mænd, en 15-årig fra Helsinge og en 16-årig fra Vejby, som svarede til beskrivelserne fra anmeldelserne af både indbruddet på Klitvej og indbrudsforsøget i kiosken, og de blev derfor anholdt og sigtet for disse forhold. 

Efterfølgende blev yderligere to unge mænd udfundet, som også kunne sættes i forbindelse med de to hændelser, og de blev derfor også anholdt og sigtet for forholdene. 

 

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Flere artikler